• 13 MAI 14
  • 3

  Mărimea şi forma buzelor depind în primul rând de factori ereditari. Fetele au mai multe şanse să moştenească buzele tatălui decât ale mamei şi invers. Din cauza atrofierii glandelor labiale, buzele tind să se subţieze pe măsură ce îmbătrânim.

                                            

  Există mai multe metode de mărire a buzelor folosind tratamente injectabile:

  1. Injecţii cu precursori de colagen (acid hialuronic): Produse în industria farmaceutică, non alergici, non animali. Inconvenientul constă în faptul că această substanţă este resorbabilă iar rapiditatea cu care organismul o resoarbe este individuală (1 lună – 6 luni). Dacă tratamentul se repetă este posibil un efect aditiv (de fiecare dată „rămâne” un mic volum şi, în cele din urmă, buzele devin mai mari).
  1. Injecţii cu grăsime autologă (lipocolagen): Materialul adipos şi cu fibre de colagen, proprii, este recoltat cu ajutorul unui ac, de la nivelul ţesutului adipos de la nivelul şoldurilor. Acesta este apoi injectat în buze. Rezultatul durează între (minim) trei şi douăsprezece luni. Frecvent, (30%), rezultatele acestei operaţii pot rezista o perioadă mai lungă, câţiva ani sau definitivă. Repetarea injecţiilor de obicei duce la o reţinere mai constantă şi mai îndelungată a materialului adipos.

  Articole similare:

  Lasa un raspuns →
 • Postat de Cristiana on 07/09/2018, 14:34

  Bună ziua. Câteva întrebări dacă se poate
  Faceți simulări de impresie, o idee cum ar arăta buzele după proces?
  Durerea este suportabilă?
  Sunt efecte negative?
  Si în ce preț se încadrează acest proces?
  Aveți poze cu înainte-după?
  Mulțumesc

  Raspunde →
 • Postat de Cozmin on 02/01/2019, 11:40

  Buna ziua, sunt interesat de o interventie estetica, marirea buzelor cu acid hialuronic juvaderm ultra 3. 1 mil. In iunie 2018 am facut pentru prima data marirea buzelor. Imi puteți face o oferta de pret, va rog! Mulțumesc!

  Raspunde →
 • Postat de Sanda Patricia on 31/01/2019, 00:07

  Buna! As dorii sa ma informez pentru acid hialuronic in buze m-ar interesa 1 ml.. la ce pret este ?? multumesc anticipat

  Raspunde →

Lasa un raspuns

Anuleaza raspuns

Articole similare: