• 14 DEC. 15
  • 2
  Adio cearcane!

  Cearcanele sunt o problema estetica si medicala pana nu demult greu, daca nu imposibil de corectat. Exista multiple alte terapii, produse si echipamente din sfera chirurgiei plastice si a dermatologiei, dar care au multe limite si adesea nu rezolva problema.
  Vestea buna este ca echipa ProEstetica condusa de Prof. Asoc. Dr. Dana Jianu a implementat cu succes in practica curenta tratamentul cearcanelor . El este definitiv , se bazeaza pe tesuturile proprii ale pacientului si este realizat fara bisturiu.
  Tratamentul este o combinatie simultana de tesut adipos , LASER Fractional si “liftingul vampirului”. Desi este o interventie fara bisturiu necesita anestezie generala. Folosindu-se tehnici de regenerare cu tesuturi proprii, rezultatul este foarte natural. Se trece printr-o relativa scurta perioada in care pacientul poate sa nu fie prezentabil (necesita make-up). NU este dureros. Rezultatul a fost intotdeauna bun intr-o cazuistica de sute de pacienti. Reactiile secundare sunt extrem de putine sau deloc. Necesita ca pacientul sa nu fie fumator sau sa fumeze foarte putin.
  Putem spune ca este o adevarata victorie a echipei de chirurgie estetica din ProEstetica si o noutate in chirurgia estetica regenerativa.

  Astazi putem vorbi de o chirurgie revolutionara , blanda si mai prietenoasa, chirurgia -regenerativa , singura metoda de a ne desparti pentru totdeauna de cearcane intr-un mod vizibil si armonios.

  Articole similare:

  Lasa un raspuns →
 • Postat de Constantinescu Vasile on 04/02/2018, 23:16

  Vreau si eu o programare pentru operatie cearcane si care este pretul final

  Raspunde →
 • Postat de Madalina Liscan on 25/02/2018, 10:03
  in reply to Constantinescu Vasile

  Buna ziua ,

  Eu am cearcăne moștenite de la mama si as vrea sa îmi fac o operație cu laser ca sa nu se mai vadă tot timpul oboseala din jurul ochilor mei . As dori sa va întreb cat m.ar costa aceasta operație ?

  Mulțumesc!

  Raspunde →

Lasa un raspuns

Anuleaza raspuns

Articole similare: