• 13 MAI 14
  • 2

  Tratamentul oncologic al cancerului de san poate fi urmat in cursul aceleiasi interventii sau in operatii seriate de reconstructie mamara folosind fie proteze de silicon fie transplant de grasime proprie.

  Succesiunea etapelor terapeutice se stabileste in functie de stadiul afectiunii si de anatomia locala specifica fiecarui caz, putind fi folosite pentru reconstructie mamara, daca este necesar, expandere sau sisteme de succtiune tip BRAVA.

  Studiul nostru arata ca metoda de expansiune mamara cu dispozitivul Brava permite transferul unor volume mari de grăsime autologa la san într-o singură sesiune în condiţii de siguranţă şi eficienta în acelaşi timp, cu o rata de succes foarte mare, cu volume de augmentare comparabile cu ale implantelor şi cu avantajul suplimentar al unui aspect si a unei senzatii cat mai naturale.

  Rezultatele obtinute sunt incurajatoare practic aproape orice caz putind beneficia de o forma de reconstructie mamara.

  Articole similare:

  Lasa un raspuns →
 • Postat de Popa Mihaela on 12/06/2017, 14:50

  Buna ziua. Am suferit o mastectomie la sanul drept acum 1 an. Sunt o femeie destul de tanara adica 45 ani si am nevoie sa-mi recastig increderea in mine. Va rog sa-mi spune-ti cat timp trebuie sa treaca pentru o reconstructie mamara. Daca se poate realiza prin casa de asigurari? Daca da atunci va rog sa-mi spune-ti pasi care trebuie urmati. Daca nu atunci va rog sa-mi spune-ti care ar fi costul unei asemenea interventii. Multumesc anticipat.

  Raspunde →
 • Postat de Nastase Elena on 30/08/2017, 20:09
  in reply to Popa Mihaela

  buna Mihaela, acum am vazut mesajul tau, daca nu ai rezolvat inca, iti recomand pe dr Stangu Catalin, eu m-am operat la MedLife si era in echipa dr Viisoreanu, dar chiar in seara asta am aflat ca s-au mutat la ProEstetica de saptamana trecuta.Eu am facut reconstructia odata cu operatia, in Octombrie trecut.Daca vrei sa vb, da-mi un semn pe adresa de mail.Succes

  Raspunde →

Lasa un raspuns

Anuleaza raspuns

Articole similare: