• 13 MAI 14
  • 9

  Rinoplastia – este interventia chirurgicala de corectie a formei inestetice a nasului: cocoasa, un varf prea mare sau prea lasat. Se poate insoti de septoplastie (corectia septului nazal) daca pacientul are probleme de respiratie. Durerile postoperatorii sunt minime. Interventia se face sub anestezie generala si necesita 1 zi de internare. Vindecarea chirurgicala se obtine in 2-3 saptamani.

   

  Blefaroplastia –  Este interventia chirurgicala de corectie a pleoapelor superioare lasate si/sau inferioare (pungile de sub ochi) ; se poate insoti de corectia santurilor cearcanelor (prin lipofilling cu grasime proprie) ; se poate insoti de interventia chirurgicala de corectie a sprancenelor lasate.

   

  Corectia urechilor clapauge (decolate) otoplastia – se realizeaza chirurgical cu rezultate estetice imediate. Se poate incepe de la varsta de 10-12 ani (minimum).Procedura nu necesita internare, durerile sunt minime. Anestezia este locala sau in rare cazuri generala. Vindecarea se produce in 10 zile.

   

  Marirea buzelor prin injectare de acid hialuronic sau de grasime proprie, chirurgical. Procedura necesita anestezie locala.Nu necesita internare.

   

  Liposculptura fetei, barbiei, gatului se realizeaza combinand lipoaspiratia, lipofilingul si lipoliza laser pentru a obtine un rezultat estetic maxim. Procedura nu necesita internare, nu se insoteste de taieturi si este nedureroasa. Convalescenta dureaza 3-47 zile.Aspectul normal al fetei se obtine in 15-21 zile. 

  Liftingul cervico-facial este procedeul chirurgical prin care tegumentele fetei si gatului sunt intinse si repozitionate uniform. Cicatricele nu sunt vizibile, fiind ascunse in par. Necesita 1-2 zile de internare, iar durerile sunt minime.

  Corectia malformatiilor congenitale ale buzei, nasului si tegumentelor mainii. Este vorba despre o serie de interventii chirurgicale, complexe, prin care se incearca o refacere a segmentului afectat, care sa se apropie cat mai mult de aspectul normal, si care sa fie cat mai estetica. Procedura nu necesita internare (sau doar 1 zi), durerile sunt minime. Vindecarea are o durata de 15-21 zile.

  Tratamentul cicatricelor si al petelor colorate ale fetei se realizeaza prin dermabraziune, IPL, laser, peeling chimic, procedeu chirurgical de indepartare a neregularitatilor sau a defectelor cromatice tegumentare. Procedurile sunt minim/moderat dureroase. Nu necesita internare (sau doar o zi).

  Peelingul chimic este procedeul nechirurgical prin care se obtine o reintinerire faciala utilizand diverse substante active dermatologic. Nu necesita internare. Durerile sunt minime.

  Lipoliza laser este o procedura chirurgicala minim invaziva care se adreseaza intineririi faciale, obrajilor lasati si dublei barbii. Nu necesita internare, durerile sunt minime. Efectele incep sa se instaleze dupa cateva zile, este un adevarat lifting fara incizii.

  Laser resurfacing (Laser FRX  – fractional) este procedeul prin care, utilizand un laser fractional CO2, se realizeaza regenerarea tegumentelor afectate de virsta, radiatii UV, expunere la frig, cu scopul de a atenua procesele de imbatranire, sau pigmentare neuniforma. Procedura este moderat dureroasa si necesita a) anestezie locala fara internare sau b) anestezie generala (in cazul LASER-ului profund), cu o zi de internare sau fara internare.

  Laser resurfacing

   

  Liftingul cervico-facial este procedeul chirurgical prin care tegumentele si musculatura superficiala a fetei si gatului, prin anumite incizii sunt intinse si repozitionate optim. Cicatricele nu sunt vizibile, fiind ascunse in par. Necesita 1-2 zile de internare, iar durerile sunt minime. Convalescenta este de 3-4 saptamani iar aspectul normal al fetei se recapata in 2-3 luni.

  Corectia malformatiilor congenitale ale buzei, nasului si tegumentelor mainii. Consta intr-o serie de interventii chirurgicale, complexe, prin care se incearca o refacere a segmentului afectat, care sa se apropie cat mai mult de aspectul normal, si care sa fie cat mai estetica. Procedura nu necesita internare (sau doar 1 zi), durerile sunt minime. Vindecarea are o durata de 15-21 zile.

  Reintinerire faciala 

  Utilizand injectari cu:

    ● Acid poli-L-lactic (Sculptra) – trateaza aspectul imbatranit si lipsit de volum al fetei (mai ales pometii), aspectul creponat al tegumentului si da luminozitate fetei.  Procedura este minim dureroasa si se face cu anestezie locala. Nu necesita internare.

    ● Acidul hialuronic (Juvederm, Restylane) – trateaza ridurile si depresiunile de la nivelul fetei, santurile nazogeniene, mentoniere, pometii, ridurile de incruntare si din jurul gurii, cearcanele, buzele reduse ca volum.

    ● Toxina botulinica (Dysport, Vistabel) – trateaza ridurile din treimea superioara a fetei (de incruntare, de pe frunte, de la coltul ochilor – „laba de gasca”), benzile gatului (platisma) si atenueaza anumite cicatrice.

    ● Jalupro – tratament injectabil care combina aminoacizi si acid hialuronic (impreuna cu substante buvabile si creme din aceeasi gama) – hidrateaza pielea, imbunatateste aspectul ridat, imbatranit si deshidratat al pielii de la nivelul fetei (santuri nazogeniene, mentoniere, riduri de pe fata, ridurile din jurul gurii, ridurile pleopelor inferiore), gatului, decolteului; hidrateaza si creste fermitatea pielii mainilor; amelioreaza aspectul vergeturilor.

  Articole similare:

  Lasa un raspuns →
 • Postat de Diana on 24/05/2017, 23:46

  Buna m-ar interesa ce pret are rinoplastia si corectia formei nasului. Din cate stiu am deviatie de sept

  Raspunde →
 • Postat de Ana on 14/06/2017, 04:20

  Buna ziua!
  Va deranjez si eu cu cateva intrebari: cam la ce pret se ridica o liposcluptura barbiei si a gatului si ridicare a sanilor?
  Va multumesc!

  Raspunde →
 • Postat de Adina on 30/07/2017, 02:40

  Buna ziua!La ce pret este operatia de rinoplastie?Multumesc!

  Raspunde →
 • Postat de Maria cosareanu on 23/09/2017, 14:56

  De curand am fost anuntata ca trebuie sa ma operez de deviere de sept,nara stanga este acoperita in totalitate,intrebarea mea este;va rog,cat ma costa aceasta operatie,pe care trebuie sa o fac neaparat pt ca sanatatea mea acum este grav afectata?Va multumesc.

  Raspunde →
 • Postat de gianina on 01/11/2017, 09:46

  Buna ziua! M-ar interesa ce pret are rinoplastia

  Raspunde →

Lasa un raspuns

Anuleaza raspuns

Articole similare: