• 13 MAI 14
  • 8

  Lipoaspiratia (liposuctia) elimina excesul de grasime si se realizeaza in urmatoarele zone ale corpului:

  • Solduri
  • Coapse: extern (aripioare), Intern, Anterior
  • Genunchi
  • Gambe (inclusiv glezne)
  • Fese si regiunea sacrala
  • Abdomen (abdominoplastia)
  • Talie
  • Torace posterior lateral
  • Sani si preaxilar
  • Brate

  Abdominoplastia este interventia chirurgicala prin care se indeparteaza “sortul abdominal”, format din grasime si/sau piele flasca. Interventia este facilitata de o cura anterioara de slabire reusita. Abdominoplastia necesita o zi sau 2 de internare, durerile sunt minime. Abdominoplastia se poate asocia cu operatia de intarire a muschilor abdominali sau rezolvarea unor hernii (de ex. ombilicale).

   Omfaloplastia este interventia chirurgicala de corectare a formei ombilicului. Procedura nu este dureroasa si nu necesita internare. Se poate opera cu anestezie locala.

   Brahioplastia este interventia chirurgicala prin care se modifica forma bratelor. De obicei este vorba de o subtiere a bratelor prin indepartarea excesului de piele ramas in urma unei cure se slabire. Se poate realiza chirurgical (cu incizie) sau prin lipoliza LASER ( fara incizie). Procedura nu este dureroasa si necesita internare o zi.

   Lipoaspiratia este interventia chirurgicala prin care se elimina prin aspiratie depozitele adipoase corporale localizate. Procedura necesita o zi de internare, durerile sunt moderate/ minime. Convalescenta 4-5 zile. Se poate asocia cu lipoliza LASER  pentru intarirea  tonusului tegumentelor flasce. Contribuie si la combaterea aspectului de coaja de portocala (celulita).

  Lipoaspiratie solduri, aripioare.

  Lipofillingul este interventia chirurgicala prin care se adauga, prin injectare, tesut grasos propriu in zonele ce prezinta un deficit vizibil si inestetic si pentru reintinerire.  Procedura nu este dureroasa si nu necesita internare. Se poate opera cu anestezie locala sau generala.

   Liposculptura este interventia chirurgicala prin care se imbina lipoaspiratia cu lipofillingul pentru a obtine in final o forma estetica cat mai armonioasa. Procedura este ambulatorie (nu necesita internare). Convalescenta dureaza 4-5 zile, durerile sunt minime.

  Lipoliza laser este interventia chirurgicala minim invaziva adresata pielii flasce de la nivelul fetei, gatului, bratelor, abdomenului si coapselor prin care se urmareste efectul de tonifiere si netezire a acestora. Procedura nu necesita internare, durerile sunt minime. Efectele incep sa se instaleze dupa 1 saptamana. Rezultatul definitiv se obtine la doua luni de la interventie.

  Articole similare:

  Lasa un raspuns →
 • Postat de Enache Raluca on 27/12/2017, 02:16

  Buna ziua am avut 2 nasteri am pus foarte multe kg pe mn si am ramas cu vergeturi adanci si foarte vizibile nu stiu ce sa mai fac deoarece este lăsată si burta. am 23 ani si vreau sa fiu ce.a de dinainte si cu zâmbetul pe buze …Va rog sa imi spuneti pretul pentru abdominoplastie …Multunesc

  Raspunde →
 • Postat de Mihaela-Iulia on 02/06/2018, 11:26

  Buna ziua, ma intereseaza cat ar costa urmatoarele proceduri: Lipoliza laser (Obraji lasati, Barbie, Maxilare) ; Lifting Cranio-facial; Liposcuptura fata-barbie-gat ; Liposcuptura burtii, Lipofiling fese și reg sacrala; Ridicare pometi&buze&Barbie dubla . De asemenea cat ar dura refacerea in aceste cazuri. Daca fac mai multe proceduri se poate obține o reducere ? Multumesc, Mihaela

  Raspunde →
 • Postat de CITEA GEORGETA AURELIA on 23/09/2018, 07:53
  in reply to Enache Raluca

  Buna ziua,Am 48 de ani,la 23 de ani am avut o nastere si am ramas cu vergeturi adanci ,cu aspect de sort,burta s-a lasat,mai ales in partea stanga,as vrea sa-mi recapat increderea in mine si sa nu mai fiu nevoita sa ma ascund,sa-mi fie rusine sa ma dezbrac ,sa ma privesc in oglinda.Va rog sa-mi spuneti cam cat m-ar costa operatia pentru abdominoplastie.Va multumesc mult.

  Raspunde →
 • Postat de Berlea Simona on 27/10/2018, 23:12
  in reply to Enache Raluca

  Buna ziua . As dori si eu sa stiu un pret aproximativ pentru o abdominoplastie.

  Raspunde →
 • Postat de Carmen Sandu on 26/01/2019, 07:48

  Buna ziua . As dori si eu sa stiu un pret aproximativ pentru o abdominoplastie

  Raspunde →

Lasa un raspuns

Anuleaza raspuns

Articole similare: