• 15 IAN. 14
  • 0

  Un vis devenit realitate!!!

  In urma cu 2 luni am participat la un concurs organizat de Revista Elle si Pro Estetica, concurs al carui premiu consta intr- o operatie de augumentare mamara in valoare de 5000 de euro.
  Foarte entuziasta si cu o dorinta imensa de a castiga m-am inscris in concurs si dupa o luna ma aflam printre cele 5 finaliste.Am asteptat cu sufletul la gura desemnarea castigatoarei…intr-o zi….
  Am primit un telefon, iar vocea de la capatul celalalt al firului ma anunta ca am castigat concursul…..am ramas muta de uimire….. Repetam intr-una ca nu-mi vine sa cred…..a fost primul pas spre indeplinirea visului meu…..in momentul in care am intrat pe usa Clinicii Pro Estetica, am fost intampinata cu multa caldura si dragoste de personalul de acolo, asteptam cu nerabdare sa intru la doamna doctor Dana Jianu, iar cand momentul a venit, in acel cabinet am descoperit o persoana minunata, care m-a intampinat cu bucurie, cu blandete, mi-a explicat tot ceea ce trebuia sa stiu despre aceasta interventie chirurgicala…..va marturisesc ca imi este foarte teama de medici si de spitale, in acest loc m-am simtit ca acasa, fara teama, am fost cu zambetul pe buze tot timpul si pe langa fatul ca visul meu a devenit realitate, mi-am infrant teama de medici, m-am simtit alaturi de personalul de la Pro Estetica ca intr-o familie.
  Operatia a decurs foarte bine, am fost permanent supravegheata de personalul clinicii, durerile post operatorii au fost suportabile. In plus, implantele mele sunt de cea mai buna calitate de la firma Mentor careia, deasemenea, ii multumesc. Iar rezultatul este spectaculos. Ma privesc si nu-mi vine sa cred.
  Ma bucur enorm ca am avut acest noroc, sa castig concursul si mai ales sa cunosc acesti oameni minunati, care prin profesionalismul, caldura cu care te primesc in „casa” lor si prin rezultatul muncii lor iti transforma visele in realitate!
  Multumesc din suflet doamnei doctor Dana Jianu si personalului Clinicii Pro Estetica pentru toata atentia pe care mi-au oferit-o.

  Silvia M.

  Articole similare:

  Lasa un raspuns →
""
1
Previous
Next

Articole similare: