• 23 IAN. 15
  • 0

    In luna aprilie 2014, am fost operata de monturi la ambele picioare, la clinica ProEstetica , de către domnul doctor  Petre Mihai Băleanu, care vine din Italia o dată pe lună pentru a-i trata pe  pacienții din țară!

           Chirurgia computerizată a monturilor este departe de ceea ce stiam anterior despre interventia de  eliminare a monturilor! Tehnicile moderne de anestezie, chirurgie și osteosinteză mi-au permis o corecție optimă și definitivă a deformării piciorului.

           Operația a constat într-o chirurgie reconstructivă în care articulațiile deviate au fost repuse în axul fiziologic.

           Atât operația în sine cât și recuperarea postoperatorie au fost ABSOLUT NEDUREROASE si mi-au permis o deplasare suficientă chiar a doua zi după operație. Timp de 20 de zile m-am deplasat cu ajutorul unor pantofi speciali, puși la dispozitie de catre personalul clinicii! După renunțarea la pantofii speciali am putut să șofez fără nicio problemă! In perioada următoare, timp de 30 de zile, am folosit pentru deplasare pantofi de sport comozi. Recuperarea totala a durat aproximativ 75-80 de zile, perioadă în care piciorul a revenit la dimensiunile normale, astfel încât am putut încălța pantofi pe care nu-i mai încălțasem de mulți ani înainte! Inclusiv pantofi cu toc înalt! Nu mi-am imaginat anterior că o operație de monturi poate fi efectuată fără niciun fel de durere și cu o recuperare definitivă atât de rapidă!

  Îi mulțumesc și pe această cale domnului doctor Petre Mihai Băleanu, pentru profesionalismul de excepție care-l caracterizează! Nu în ultimul rând, mulțumesc întregului personal al clinicii ProEstetica, pentru condițiile de cazare și tratament  oferite pacienților și pentru comportamentul empatic față de aceștia!

  Articole similare:

  Lasa un raspuns →

Lasa un raspuns

Anuleaza raspuns

Articole similare: