• 14 DEC 15
  • 0
  Adio cearcane!

  Cearcanele sunt o problema estetica si medicala pana nu demult greu, daca nu imposibil de corectat. Exista multiple alte terapii, produse si echipamente din sfera chirurgiei plastice si a dermatologiei, dar care au multe limite si adesea nu rezolva problema.
  Vestea buna este ca echipa ProEstetica condusa de Prof. Asoc. Dr. Dana Jianu a implementat cu succes in practica curenta tratamentul cearcanelor . El este definitiv , se bazeaza pe tesuturile proprii ale pacientului si este realizat fara bisturiu.
  Tratamentul este o combinatie simultana de tesut adipos , LASER Fractional si “liftingul vampirului”. Desi este o interventie fara bisturiu necesita anestezie generala. Folosindu-se tehnici de regenerare cu tesuturi proprii, rezultatul este foarte natural. Se trece printr-o relativa scurta perioada in care pacientul poate sa nu fie prezentabil (necesita make-up). NU este dureros. Rezultatul a fost intotdeauna bun intr-o cazuistica de sute de pacienti. Reactiile secundare sunt extrem de putine sau deloc. Necesita ca pacientul sa nu fie fumator sau sa fumeze foarte putin.
  Putem spune ca este o adevarata victorie a echipei de chirurgie estetica din ProEstetica si o noutate in chirurgia estetica regenerativa.

  Astazi putem vorbi de o chirurgie revolutionara , blanda si mai prietenoasa, chirurgia -regenerativa , singura metoda de a ne desparti pentru totdeauna de cearcane intr-un mod vizibil si armonios.

  Articole similare:

  Leave a reply →
""
1
Previous
Next

Articole similare: