• 26 FEB 16
  • 0

  Nu sunt o fana a operatiilor estetice. De frica, sau poate din desteptaciune, la gandul ca toate aceste tehnici miraculoase au aparut destul de recent pe drumul devenirii noastre…astfel incat reversul medaliei nu se vede limpede.
  Si totusi, viata si-a ras de mine si dupa o dificila operatie pe cord deschis am ajuns la Clinica ProEstetica cu speranta ca ma va ajuta la repararea unei plagi destul de urate la picior….astea riduri fetelor, nu cele din coltul ochilor!
  Am descoperit un spatiu alb, curat, cu personal zambitor si compasiv, de parca ar face parte din familia ta. Mi s-a parut normal, firesc, m-am operat la o Clinica particulara …face parte din”fisa postului”.
  Cea care e din alta poveste e Dna Dr Jianu. Subtire, fina, calma, dulce ca o acadea si cu un zambet frumos si curat de „copil bun”.
  Imi inspecta piciorul bolnav cu o delicatete de care cred ca doar in amintirile mele din copilarie mama mea era capabila.
  Rana mea era relativ dezagreabila la privit si din ea mai tot timpul curgea un fel de zeama incolora absolut antipatica. Minunea aceasta de femeie stergea cu delicatete darele si imi spunea cu un glas de inger „Sunt lacrimi , Dna Cristina, piciorul Dvs plange dupa vena pe care a pierdut-o la operatie!”
  Aveam o rana – de fapt trei- care nu se mai inchideau de cateva luni pe care echipa clinicii mi le-a ingrijit cu multa rabdare si apoi, intr-o zi si cu cel mai avansat tratament PRP injectabil si gel (plasma imbogatita cu plachete sanguine din sangele meu). Ca prin minune rana / ranile care bateau pasul pe loc au inceput sa se inchida repede si bine. Acum aproape s-au vindecat de tot …Ce bucurie!
  M-am hotarat, daca intr-o zi ar putea sa fie pe alese, nu mai vreau sa fiu Cristina Stamate ….mi-ar fi drag sa fiu Dana Jianu !!

  Articole similare:

  Leave a reply →
""
1
Previous
Next

Articole similare: