• 26 FEB 16
  • 0
  Rinoplastie cu septoplastie

  Cuvant de multumire din partea pacientei Dariciuc Roxana,
  din comuna Frumosu, Judetul Suceava
  Rinoplastie cu septoplastie

  Sunt o fata de pe meleaguri bucovinene. Inca din copilarie,ori de cate ori ma uitam in oglinda, ma intristam vazand pe fata mea un nas anormal de mare care, mai apoi, suferind mai multe lovituri a devenit stramb, cu deviatie de sept. Aveam probleme de respiratie si dureri de cap. Visam precum Cenusareasa din poveste ca poate, voi avea candva posibilitatea financiara de a-mi permite o operatie estetica de micsorare a nasului.
  Am 24 de ani, am muncit in strainatate dar nu am reusit sa adun suma necesara pentru aceasta operatie costisitoare.
  Dumnezeu insa a avut grija de mine si am aflat ca ma pot adresa Asociatiei ,,Frumusete prin sanatate” fondata de doctorii Dana si Stefan Jianu care s-au oferit sa ma ajute. Acum sunt foarte fericita cand ma uit in oglinda, operatia mult asteptata a decurs normal, bucurandu-ma de profesionalismul clinicii de chirurgie estetica ProEstetica Hospital, reprezentata de medici de exceptie: dr.Dana Jianu (chirurg plastician), dr. Ileana Linaru (chirurg ORL), dr. Oltjon Cobani, dr Alexandru Uleia (medic anestezist).
  La numai doua saptamani de la operatie ma simt foarte bine, sunt fericita cu noul meu nas si noua mea infatisare.
  E greu sa gasesc cuvinte sa pot multumi Asociatiei ,,Frumusete prin sanatate”, echipei care m-a operat si personalului clinicii ProEstetica care m-au ingrijit si care m-au incurajat.

  Articole similare:

  Leave a reply →
""
1
Previous
Next

Articole similare: