• 29 FEB 16
  • 0
  Un vis devenit realitate

  plansa2

  Ma numesc Doinita si incep o zi superba de lanuarie 2016 cu mult soare la propriu si la figurat… afara si in suflet si mii de ganduri de multumire, Dumnezeului meu caruia i-am incredintat viata mea cu cativa ani in urma si recent doamnei Dr. Dana Jianu cu cateva zile in urma, ei si minunatei echipe de medici, care au contribuit la ,,Soarele” din sufletul meu.

  Despre domnul Dr. Jianu auzisem inca din vremea de cand eram internata Ia Fundeni la lOB, cat de minunat si extraordinar medic este, de la o ruda de-a mea care fusese operata de dumnealui, dar despre doamna Dr. Dana Jianu doar la TV si din media in general dar nu o cunoscusem personal. Viata a facut ca la un moment dat sa o cunosc si personal si atunci a intervenit “mutenia”. E un sindrom personal care apare cand am in fata un OM care ma minuneaza sau care pur si simplu ma vrajeste, nu-mi gasesc cuvintele cand vine vorba de dumneaei. ln primul moment cand i-am intalnit privirea…. am avut un soc, are ceva angelic, este un om bland si bun… nu ma insel niciodata in privinta primei impresii ….am un soi de simt, iar oamenii buni la suflet din primul moment ii recunosc. lntotdeauna arn crezut si cred ca frumusetea vine din interior si se vede la exterior, lucru care la doamna Dr. Jianu se vede de departe.

  Dupa experienta neplacuta pe care am avut-o cu peste doi ani in urma dupa o operatie de mastectomie totala, va marturisesc ca imi este tare teama de medici si de spitale, dar aici la ProEstetica nu exista terrnen de comparatie, nici fata de alte clinici private in care am fost. Pe perioada cat am fost internata aici m-am simtit extraordinar, ca intr-o statiune la relaxare, nicidecum pentru interventie chirurgicala. lnca de la intrare in clinica am avut o senzatie placuta si am fost intampinata cu dragoste si caldura de personalul de aici si de profesionalismul caracteristic.

  Uneori in viata cuvintele nu pot exprima tot ceea ce ai dori sa exprimi. Valabil atunci cand tristetea te sfasie… sau cand bucuria iti cuprinde inima… ln timpurile in care traim, atat de haotice si neclare, personal nu as fi crezut ca voi putea intalni oameni calzi si profesionalisti in acelas timp! Operatia a decurs foarte bine si am fost atent supravegheata si tratata de personalul clinicii.

  Mii de multumiri doamnei Dr. Dana Jianu (profesionist de inalta clasa si stil), domnului Dr. Cobani Oltjon (de asemenea o persoana rabdatoare si foarte calma, mai ales la indemanarea unor pacienti ca mine), doamnei Dr. Mihaela Vartic (care a avut grija sa adorrm cu zambetul pe buze si sa ma trezesc la fel de bine), doamnei Dr. Maria Filipescu (care este o persoana blanda, calma, optimista si care are grija sa te faca sa te simti bine si frumos in orice moment), doamnei As. Andra Nicolau si celorlalti care au participat la realizarea unui vis, bucuria de a ma considera pe cat se poate un om normal, sanatos si pentru toata atentia pe care mi-au acordat-o. Fie ca bunul Dumnezeu sa ofere protectia divina tuturor angajatilor acestei clinici, cat si celor care vor veni in cautarea sanatatii…

  Ca de obicei, atunci cand intalnim oameni dedicati cu adevarat profesiei lor, cuvintele sunt de prisos. Va multumesc si ma inclin in fata dumneavastra. Imi doresc din tot sufletul ca in Romania sa auzim din ce in ce mai des de asemenea clinici precum PROESTETICA.

  Multumesc de asemenea firmei Polytech care mi-a oferit implantele necesare pentru aceasta interventie chirurgicala.

  Articole similare:

  Leave a reply →
""
1
Previous
Next

Articole similare: