RomanaEnglish

  • 13 MAY 14
  • 0

  Hernie cu plasa

  Operatiile de hernie realizate in Centrul National de Hernie ProEstetica sunt garantate pe viata.

  O experienta de sute de cazuri rezolvate ne permite sa afirmam ca rata de recidiva a herniilor operate in clinica noastra tinde catre zero, asa incit toti pacientii operati de hernie de catre specialistii nostri pot fi siguri de un rezultat excelent la distanta. Singura conditie, valabila de altfel in orice situatie ce necesita o rezolvare chirurgicala, este respectarea protocolului de ingrijire postoperator si a controalelor periodice. Garantia pe viata acordata oricarei interventii de hernie presupune ca orice defect herniar reaparut va fi operat fara costuri suplimentare.

  Galerie foto cazuri hernie cu plasa

  Operatiile de hernie, incluzind si herniile postoperatorii sau eventratiile, necesita o spiatalizare minima, de una sau doua zile, si se realizeaza prin procedee alloplastice. Plasa utilizata provine exclusiv de la producatori de top europeni sau americani si indeplineste toate standardele de compatibilitate in vigoare. Utilizarea protezelor, a plaselor, a reprezentat un progres urias in operatiile de hernie, diminuind mult recidivele, durata de spitalizare, durerile postoperatorii si recuperarea dupa operatie.

  Aspect intraoperator – se observa sacul de hernie prins in pensa

  Plasa folosita in operatia de hernie intareste peretele abdominal permitind o cicatrizare solida, fara tensiune, fixarea plasei se face cu citeva fire separate.

  Articole similare:

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply

Photostream

Articole similare: