Implantul mamar

Acest tip de interventie cunoscut si sub numele de augmentare mamara sau marire de sani se practica de peste 50 de ani pe plan mondial, fiind una dintre cele mai populare, dorite si sigure interventii estetice. “ Sanii sunt un simbol al feminitatii si lipsa lor poate complexa grav o femeie” sustine Dna. Dr.  Dana Jianu ce realizeaza aceasta procedura  de peste 20 de ani (din 1993 ) fiind primul chirurg din Romania care a efectuat un implant mamar.

sani 1    sani 2

Pana in prezent in clinica Proestetica s-au rezolvat cu succes peste 3000 de interventii de augmentare mamara.

Echipa condusa de Dna. Dr. Jianu acorda o grija deosebita crearii frumusetii sanilor fiind in permanenta preocupata de pastrarea sanatatii pacientelor. De aceea recomanda acest tip de interventie la femei cu sani prea mici care doresc rezultate naturale, fara excese (daunatoare), sanatoase , pe termen lung.

sani 3    sani 4

In clinica Proestetica s-a  pus la punct o tehnica optima adaptata fiecarui caz in parte, fara cicatrice vizibile , prin areola mamara, care reduce foarte mult riscul complicatiilor, durerii, discomfortului . Aceasta interventie este realizata cu echipamente speciale de ultima generatie.

Este important de retinut ca in urma augmentarii mamare – in majoritatea cazurilor – permite mamelor alaptarea. Interventiile realizate de echipa noastra de medici cu un inalt grad de profesionalism permit reintegrarea pacientei in familie si societate foarte rapid. Nu in ultimul rand trebuie mentionata folosirea de implante de foarte buna calitate ce pot ramane in corp si toata viata.