HAPPY LIFT - lifting facial

In dorinta de a veni in sprijinul pacientelor cu cele mai moderne si sigure tratamente estetice, Clinica ProEstetica va gazdui in data de 21 februarie 2015 un training de fire de lifing HAPPY LIFTTM, distribuite in Romania de Croma Pharma.

Trainingul se adreseaza medicilor specialisti in medicina estetica si va fi sustinut de catre doi medici din Italia, Dr. Luca Vittozzi si Dr. Basso di Pasquale.

HAPPY LIFTTM reprezinta o linie unica si patentata de fire de lifting. Spre deosebire de firele obisnuite, care sunt netede, toate firele HAPPY LIFTTM sunt prevazute cu mici carlige (sau zimti) cu un design special in ceea ce priveste lungimea, densitatea si orientarea lor, avand un efect de lifting si revitalizare. Odata ce patrund in tesutul subdermic, carligele ancoreaza pielea si produc fibroza necesara formarii unui nou strat de sustinere pentru tesuturile faciale netede. Efectul lor de lifting fixeaza tesutul. Drept urmare, imediat dupa interventie se poate observa un aspect intinerit si un contur facial imbunatatit.

Firele HAPPY LIFTTM sunt disponibile intr-o versiune resorbabila. Acestea sunt confectionate din acid polilactic-caprolactona, o compozitie non-alergena modificata pentru a rezista in interiorul pielii umane. De fapt, firele HAPPY LIFTTM au o remanenta dovedita intre 2 si 3 ani. Cei mai buni candidati pentru HAPPY LIFTTM sunt femeile si barbatii cu varste cuprinse intre 30 si 60 de ani, care nu isi doresc sa apeleze la un lifting facial traditional, insa vor sa arate mai tineri.

Firele resorbabile HAPPY LIFTTM pot fi utilizate pentru sprancene, obraji, linia maxilarului, gat si intreaga fata si sunt comercializate la nivel mondial. Acestea dispun de un marcaj CE care garanteaza calitatea produsului pentru toate etapele procesului de productie standardizat, inclusiv sterilizare si ambalare. Dispun de autorizatii si sunt recunoscute de Ministerele Sanatatiii din intreaga lume si/sau autoritati in domeniul sanatatii din peste 90 de tari precum TGA (Australia), ANVISA (Brazilia), FDA (Thailanda), KFDA (Coreea), INVIMA (Columbia), SFDA (Arabia Saudita), UAE (Kuweit si Dubai), FDA (Filipine), HPA (Singapore) etc.

Pentru mai multe informatii, va rugam sa accesati pagina www.princess-lift.com si sa stabiliti o programare la clinica ProEstetica.