• 06 FEB. 12
  • 0

  Terapia cu ultrasunete (lipoliza cu CELLSONIC) actioneaza asupra microcirculatiei si adipocitelor prin energia  mecanica vibranta a ultrasunetelor de joasa frecventa, care ajuta la deblocarea depozitelor de grasime, in scopul arderii lor prin exercitii fizice.

  Electrostimularea musculara  creste metabolismul, circulatia sangvina si gradul de oxigenare al zonei respective, facand-o un instrument extrem de eficient in tratarea celulitei.O sedinta de electrostimulare dureaza 45 minute, timp in care muschii sunt lucrati cu contractii de diverse intensitati. Electrostimularea imbunatateste aspectul fizic, intareste si defineste musculatura, inlatura stresul si durerile musculare, da fermitate muschilor.

  Terapia cu vacuum foloseste diferenta de presiune pentru a revasculariza si defibroza tesuturile capilare.Trateaza tesutul conjunctiv cutanat  si subcutanat tintind celulita si favorizand eliminarea toxinelor. Stimuleaza schimburile celulare si mobilizeaza tesutul, restabilind fermitatea si reducand pana la disparitia aspectul de coaja de portaocala al pielii. Reduce retentia de apa prin impulsionarea circulatiei limfatice si venoase. La nivelul pielii, vacuumul realizeaza o exfoliere delicata, restabilind luminozitatea naturala a pielii si redandu-i supletea.

  Drenajul limfatic se realizeaza printr-un mecanism de pompare a aerului la o presiune determinata, avand ca efect imbunatatirea circulatiei venoase si limfatice.  Beneficiile drenajului limfatic sunt: reducerea edemelor de diverse etiologii, detoxifierea organismului, regenerarea tisulara, ameliorarea durerilor cronice, ameliorarea celulitei.

  Masajul de drenaj limfatic- reprezinta un presomasaj asupra lantului de ganglioni         limfatici, ce propune eliminarea toxinelor neasimilate de organism,  in timpul procesului de sinteza celulara.

  Cavitatia se bazeaza pe efectul ultrasunetelor de intensitate mare si frecventa joasa, care datorita presiunii  pe care o genereaza provoaca formarea de mici bule de gaz (bule cavitationale) si implozia lor sucesiva, cu ruperea membranelor celulelor adipoase ; ulterior continutul acestora este absorbit si drenat prin sistemul limfatic .

  Nu se efectueaza persoanelor cu afectiuni cardiace , purtatoare de pace-maker, femeilor insarcinate. Necesita folosirea unei tehnologii avansate cu aparatura de ultima generatie si este considerata alternativa nonchirurgicala a lipoaspiratiei.

  Masajul anticelulitic se efectueaza local, in zonele afectate cu creme reductoare sau uleiuri specifice , pentru a spori efectul anticelulitic. Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui. Cremele anticelulitice trebuie sa hidrateze pielea si sa actioneze circulatia sangelui. Pentru a fi active trebuie sa contina ingrdiente precum: cofeina,antioxidanti,vitaminele A, C, E,retinoizi topici,ceai verde,alge, l –carnitina carnitina,aminoflina , agenti de hidratare si proteine.

   

  Dr. Mirela Telipan

  Medic specialist dermato-venerolog

  Articole similare:

  Lasa un raspuns →
""
1
Previous
Next

Articole similare: