RomanaEnglish

  • 17 FEB 12
  • 0

  Remodelare corporala

  “FRUMUSETE PRIN SANATATE”

   Un stil de viata

  Cu totii asteptam cu nerabdare marile evenimente mondene ale Lumii pentru a admira pe Covorul rosu creatiile marilor designeri pe siluetele perfecte ale idolilor nostri si visam sa fim ca ei.

  Putini, insa, constientizam ca in spatele stralucirii de o zi sta un efort continuu si un stil de viata riguros organizat.

  Echilibrul ne da putere de munca si energia de a ne realiza visele. Frumusetea este o parte importanta din acest intreg si ne face optimisti, cu pofta de viata. Primim  sanatate si frumusete inca din momentul in care ne-am nascut. Este datoria nostra sa le pretuim si sa sporim acest capital, care sa ne serveasca un timp cat mai indelungat.

  Insa, daca esti la fel ca majoritatea, cu un stil de viaţă agitat, mancat pe fugă şi o lipsa totala de timp pentru a merge ore in sir la sala de gimnastica, ai sanse ca acest gand sa nu se materializeze nici anul acesta.  Nu vrei sa tii vesnic dieta, sa-ti pierzi toata energia, mancand mult prea putin si sa incepi sezonul cald cu carente de vitamine…

  Inainte de a opta pentru varianta salvatoare de a cumpara piese vestimentare cu care să acoperi pur şi simplu tot, gandeste-te ca cele mai noi tehnici in Remodelare corporala nechirurgicala chiar ating obiectivele pe care le urmaresti. Aceste procedee iti daruiesc, pe langa silueta tonica, ceva in plus si de nepretuit: TIMP pentru tine!

   

  Fiecare individ este unic! Personalizarea unei scheme de tratament reprezinta factorul cheie de succes. In urma evaluarii si masuratorii initiale, Kineto-terapeutul va stabili un program complex in care vor fi angrenate: toata experienta lui ca si terapeut, efectele benefice ale aparaturii de ultima generatie de care dispune cat si energia dumneavoastra data de dorinta de schimbare.

  Da, doamnelor, Remodelarea Corporala chiar functioneaza!

  Asa ca, in primul rand, o vizita la nutritionist, ca sa eliminam obstacolele pe care singure ni le punem printr-o alimentatie gresita ce impiedica topirea depozitelor de grasime, iar apoi un plan bun (sedinte combinate de electro/lipostimulare, drenaj venos, ultrasunete, vacuum, masaj si fitness 60 sau 90 minute de 3 ori pe saptamana) chiar poate actiona precum o parghie strategic plasata, ajutandu-va  sa castigati lupta impotriva kilogramelor in plus sau a centimetrilor incapatanatiJ.

  Experienta a demonstrat ca efectul este vizibil mai bun si mai rapid daca se actioneaza concomitent din interior-prin alimentatie si din exterior prin metode moderne de slabire atunci cand ne dorim ca o silueta zvelta sa se reflecte permanent in vitrinele pe langa care trecem.

   

  Tratamentele cu ultrasunete reprezinta una din putinele metode in cursul careia intalnim un efect dublu: de “spargere” a depozitelor de grasime calcifiate si de dizolvare simultana a lor, cu rezultate vizibile intr-un timp relativ scurt.

   

  Procedura de electrostimulare este un fitness intensiv, expertii evaluand ca 45 de minute de electrostimulare echivaleaza cu 6-8 ore de gimnastica fara intrerupere. Asa se face ca efectele sedintelor de electrostimulare sunt vizibile imediat, uneori chiar dupa primele sedinte.

   

   

  Terapia cu vacuum este de fapt un masaj profund si pe o suprafata mare, care se efectueaza prin intermediul unui aparat dotat cu capete de aspiratie si prin intermediul caruia gruparile de lipocite sunt dispersate, lichidul acumulat in exces este drenat iar circulatia sangvina este intensificata, pielea recapatandu-si fermitatea si elasticitatea.

   

   

   

  Sistemul limfatic este numit si “supapa de prea plin a organismului”. El este cel care asigura eliminarea toxinelor din organism, a retentiei de apa, a surplusului de lichide. Indiferent daca tii dieta sau nu, daca vrei sa slabesti sau doar sa te mentii in forma, drenajul limfatic este intotdeauna un aliat.

   

  Timpul nostru este din ce in ce mai pretios. Este extrem de important sa invatam sa ne cunoastem corpul, sa stim sa-i recunoastem nevoile si sa nu negam importanta refacerii si a relaxarii din punct de vedere fizic, mental si emotional. Terapia prin masaj regulat este mai mult decat un lux sau un simplu capriciu. Ea este adesea privita  ca o extravaganta sau ca o cheltuiala nejustificata.  Putini sunt aceia care privesc masajul ca pe o forma viabila de tratament medical. Insa chiar este! Terapia prin masaj este, totusi, cea mai veche forma de medicina.

  ProEstetica Medical Spa

  Str. Tudor Stefan 38-40,sect.1 ( P-ta Dorobanti)

  Articole similare:

  Leave a reply →

Leave a reply

Cancel reply

Photostream

Articole similare: