• 26 FEB 16
  • 2
  Rinoplastie cu septoplastie

  Cuvant de multumire din partea pacientei Dariciuc Roxana,
  din comuna Frumosu, Judetul Suceava
  Rinoplastie cu septoplastie

  Sunt o fata de pe meleaguri bucovinene. Inca din copilarie,ori de cate ori ma uitam in oglinda, ma intristam vazand pe fata mea un nas anormal de mare care, mai apoi, suferind mai multe lovituri a devenit stramb, cu deviatie de sept. Aveam probleme de respiratie si dureri de cap. Visam precum Cenusareasa din poveste ca poate, voi avea candva posibilitatea financiara de a-mi permite o operatie estetica de micsorare a nasului.
  Am 24 de ani, am muncit in strainatate dar nu am reusit sa adun suma necesara pentru aceasta operatie costisitoare.
  Dumnezeu insa a avut grija de mine si am aflat ca ma pot adresa Asociatiei ,,Frumusete prin sanatate” fondata de doctorii Dana si Stefan Jianu care s-au oferit sa ma ajute. Acum sunt foarte fericita cand ma uit in oglinda, operatia mult asteptata a decurs normal, bucurandu-ma de profesionalismul clinicii de chirurgie estetica ProEstetica Hospital, reprezentata de medici de exceptie: dr.Dana Jianu (chirurg plastician), dr. Ileana Linaru (chirurg ORL), dr. Oltjon Cobani, dr Alexandru Uleia (medic anestezist).
  La numai doua saptamani de la operatie ma simt foarte bine, sunt fericita cu noul meu nas si noua mea infatisare.
  E greu sa gasesc cuvinte sa pot multumi Asociatiei ,,Frumusete prin sanatate”, echipei care m-a operat si personalului clinicii ProEstetica care m-au ingrijit si care m-au incurajat.

  Articole similare:

  Lasa un raspuns →
 • Postat de ilie naomi on 26/09/2017, 23:22

  Buna sunt naomi am 17.ani am o problema la nas si la buza de sus Cand mam nascut mam nascut cu oproblema am oparte de buza mai jos si o nare pe oparte me ati spune si mie cat costa operatia asta sa borbesc cu parinti mei

  Raspunde →
 • Postat de ilie naomi on 26/09/2017, 23:27

  0746399140 acesta este nr meu daca e ceva var rog sa ma sunati va rog din tot tot sufletu meu im doresc chestia asta foarte mult va rog sa ma.sunati

  Raspunde →

Lasa un raspuns

Anuleaza raspuns

Articole similare: