• 08 MART. 16
  • 1
  SUNEKOS: O NOUA FRONTIERA IN BIOREVITALIZAREA CUTANATA

  Sambata, 27 februarie 2016, a avut loc in cadrul Congresului de Medicina si Chirurgie Estetica SIES din Bologna workshop-ul de lansare a gamei SUNEKOS, un nou tratament pentru biorevitalizarea cutanata, sustinut de personalitati marcante ale dermatologiei si chirurgiei estetice din Italia, la care a for invitata si dna Dr. Dana Jianu, membru fondator al Clinicii Proestetica Medical.
  Gama SUNEKOS s-a nascut in urma cercetarilor indelungate a Laboratoarelor Farmaceutice Professional Dietetics din Milano, specializate in studiul diverselor formule de aminoacizi pentru tratamentul diverselor afectiuni cauzate de deficitul acestor substante in organism.

  DSC_0413small-2 DSC_0414-2
  Formula SUNEKOS este unica, brevetata si contine acid hialuronic si 6 aminoacizi specifici, in concentratie superioara formulelor existente in Romania, care stimuleaza semnificativ regenerarea colagenului si elastinei pielii si are rezultate vizibil mai bune in reintinerirea naturala a pielii, tratamentul cicatricilor (inclusiv a celor postacneice) si vergeturilor.
  Gama SUNEKOS va fi lansata in curand si in Romania, iar pacientii clincii Proestetica vor putea beneficia in avampremiera de acest tratament inovativ.

  Articole similare:

  Lasa un raspuns →
""
1
Previous
Next

Articole similare: