• 19 NOV. 13
  • 0

  Terapia PRP (“Platelet Rich Plasma” sau Plasma Imbogatita cu Plachete/Placute Sangvine) este una din cele mai noi proceduri folosita in medicina si chirurgia estetica pentru regenerarea pielii. Consacrata deja sub denumirea de “Liftingul vampirilor”, procedura presupune recoltarea unei mici cantitati din sangele pacientului intr-o eprubeta speciala, care apoi este centrifugata. In final se extrage fractia activata de placute sangvine, alaturi de factori de crestere si regenerare tisulara.

  Tratamenul este ideal pentru : intinerirea si regenerarea pielii, diminuarea ridurilor fine, refacerea fermitatii si imbunatatirea aspectului gatului, decolteului, mainilor. De asemenea este una dintre putinele terapii cu efecte spectaculoase pentru ridurile din jurul ochilor si a celor din jurul gurii. Injectarea PRP se poate aplica cu succes si in rezolvarea cicatricilor postacnee, a cicatricilor postinterventii chirurgicale, posttraumatisme, a vergeturilor recente sau a plagilor cronice, pentru a grabi vindecarea.
  Pentru un rezultat optim se efectueaza 2-3 sedinte.

  Avantajele metodei:
  tratamentul se face cu anestezie locala
  nu necesita timp de recuperare
  produsul injectabil este complet natural si sigur, nu produce alergii sau reactii secundare din partea organismului (fiind un produs propriu)
  se poate asocia si cu alte proceduri estetice, inclusiv in combinatie cu propria grasime, pentru refacerea volumelor fetei.
  costuri acceptabile
  Dezavantajul metodei: disconfortul unei mici recoltari sangvine.

  Dr. Dana Jianu, profesor consultant,
  Medic primar chirurgie plastica-estetica
  Centrul Medical Proestetica
  Bucuresti , str Tudor Stefan nr 38-40
  tel-fax 2305200/2317795
  0722525965

  Articole similare:

  Lasa un raspuns →
""
1
Previous
Next

Articole similare: