• 13 MAI 14
  • 2

  Tratamentele injectabile pentru ridurile fetei si gatului se realizeaza cu Botox sau Dysport, ambele fiind bazate pe o compozitie asemanatoare cu toxina botulinica .

  Injecţiile cu toxina botulinica  (DYSPORT , BOTOX) reprezintă un tratament utilizat pentru a îndepărta sau diminua ridurile faciale în special cele care dau aspectul încruntat, „ laba de gâscă”, ridurile de la nivelul frunţii, ridurile „de tristeţe” de la colţurile gurii dar şi de a ameliora aspectul benzilor verticale de la nivelul gâtului. Cu toate acestea mimica, expresivitatea feţei, în esenţă, se păstrează!

  Se mai folosesc si preparate de „umplere” a ridurilor sau cicatricelor, preparate neresorbabile (definitive) sau lent resorbabile noncolagenice, nonanimale si nonalergenice.

  In general aceste tratamente nu necesita anestezie. Se foloseste anestezie loco-regionala cu crema si injectabila in cazul persoanelor cu sensibilitate accentuata.

  Tratamentul nu necesita internare.

  Atenuare importanta a ridurilor nazo-genieni prin tratament cu acid hialuronic.

  Articole similare:

  Lasa un raspuns →
 • Postat de Sofia on 22/01/2017, 18:40

  va rog sa-mi spuneti cat costa tratamentul cu botox pentru ridurile dintre sprancene si la cat timp se efectueaza o noua interventie.
  multumesc!

  Raspunde →
 • Postat de Andrei Corina on 26/11/2018, 08:03

  Buna ziua,am 44 ani si as dori o consultatie,eventual niste recomandari in privinta imbunatatirii aspectului fetei(stergere,umplere riduri in functie de caz)!

  Raspunde →

Lasa un raspuns

Anuleaza raspuns

Articole similare: