• 18 FEB. 13
  • 0

  “Un premiu, un vis, un dar!

  Sunt Bianca R., castigatoarea concursului initiat de Clinica ProEstetica, in urma caruia am castigat un implant mamar.

  Operatia a avut loc cu o luna in urma, pe 20 mai 2013.

  Incep prin a spune ca mi-am dorit enorm aceasta interventie , a fost un mare vis,  dupa nasterea copiilor mei , un vis pe care nu mi l-as fi permis poate niciodata . Am considerat inainte de toate acest premiu, un DAR de la Dumnezeu (chiar daca multi n-ar fi intru totul de acord cu asta). Iar pentru acest DAR ,Dumnezeu a ales oameni deosebiti pe care mi i-a pus in cale.

  Multumesc din suflet Doamnei Doctor Dana Jianu,  pe care o consider un om prin care Dumnezeu „lucreaza”. Un Doctor dedicat muncii sale, o femeie deosebita , cu o privire si o voce atat de blanda incat am indragit-o din prima clipa simtindu-ma  in totala siguranta  .  Ma voi ruga mereu pentru ea…

  Toata experienta mea in clinica Proestetica a fost una surprinzator de placuta! Sunt o echipa minunata si un loc unde te simti speciala, unde toti par a fi  acolo pentru a-ti realiza tie „marele vis” . Am avut foarte mari emotii in ziua operatiei insa am fost primita cu zambetul pe buze si tratata cu rabdare de catre fiecare ” halat alb” ,  dandu-mi astfel siguranta ca va fi bine,  si a fost!

  Totul a iesit exact cum mi-am dorit, ba chiar mai mult de atat! Sunt alt om , ma pot privi in oglinda si pentru prima oara dupa atata timp imi place ce vad.

  Multumesc din suflet Clinica ProEstetica pentru premiul acordat! Sunteti minunati!”

   

  Articole similare:

  Lasa un raspuns →
""
1
Previous
Next

Articole similare: