Dermatologie

La fel ca întreaga echipă de medici din ProEstetica, și specialiștii în dermatologie sunt personalități ale lumii medicale, medici primari cu studii doctorale în științe medicale și cu o importantă activitate de învățământ și/ sau cercetare. Calificarea de excepție a personalului este garanția unor servicii medicale la cele mai înalte standarde. Siguranța actului medical, alături de confortul fizic și emoțional al pacienților sunt principalele preocupări ale medicilor și personalului auxiliar din ProEstetica.

Clinica de dermatologie ProEstetica ofera consultații dermatologice și dermatoscopie, tratează cu laser CO2 tumori cutanate, nervi pigmentari, hiperpigmentări faciale sau de la nivelul mâinilor, keratoze seboreice sau senile.

Tot la ProEstetica se fac epilări definitive, peeling facial, tratamentul acneei și tratamente antiaging, laser fracțional pentru ridurile de expresie. Clinica de dermatologie poate prelua direct pacienții și începând de la consultul dermatologic și dermatoscopie, poate ulterior să recomande și să execute fie o procedura minim invazivă, laser dermatologic, fie o procedură de chirurgie dermatologică, ablație de tumoră dermatologică sau shaving cu examen histopatologic.

Toate aceste tratamente dermatologice se pot efectua în ambulator cu anestezie locala sau de contact. Există o echipă de trei medici dermatologi cu mare experiență care pot, pe langa tratamentele descrise, să ofere orice fel de terapie pentru orice afecțiune dermatologică, inclusiv boli rare sau cu o prevalentă scăzută, și de asemenea pot trata și preveni efectele îmbătrânirii manifestate la nivelul tegumentelor.

Repere din cariera medicilor dermatologi ai echipei ProEstetica

Dr. Coman Oana Andreea

  • Medic primar dermato-venerolog 1999, medic primar în farmacologie clinică 2000, doctor în științe medicale
  • Profesor Universitar, Facultatea de Medicină, Disciplina de Farmacologie și Farmacoterapie, Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București. Conducător de studii științifice doctorale
  • Membră în: Societatea Română de Farmacologie şi Toxicologie, Societatea Română de Dermatologie, EADV (European Academy of Dermatology and Venereology), ISD (International Society of Dermatology)
  • Secretar general al Societății Internaționale de Medicină și Chirurgie Regenerativă (SIMCR)
  • Stagii de perfecționare în dermatologie, dermatocosmetologie și farmacologie: noţiuni de laserterapie şi mică chirurgie dermatologică; endermologie şi peeling-uri chimice (2010); tehnici de reîntinerire cutanată (2011); terapii bazate pe lumină inteligentă – actualităţi (2009, 2010, 2011); dermatoscopia leziunilor cutanate benigne și maligne (2009); laserterapie antiaging, tehnici de epilare laser, PRP-terapie – Cutera Clinical Forum (anual din 2010)
  • Stagii de formare şi specializare în farmacologie clinică şi experimentală la Groupe Hospitalier Cochin şi la Universitatea Paris- Sud din Paris (1993-1994, 1995, 1999)

Dr. Niță Andreea Cristina

  • Medic primar dermato-venerolog din 2016 • Doctor în științe medicale
  • Cercetător științific