Tratamente antiageing

In tratamentele antiageing pentru reintinerire faciala se folosesc injectari cu:

  • Acid poli-L-lactic (Sculptra) – trateaza aspectul imbatranit si lipsit de volum al fetei (mai ales pometii), aspectul creponat al tegumentului si da luminozitate fetei. Procedura este minim dureroasa si se face cu anestezie locala. Nu necesita internare.
  • Acidul hialuronic (Juvederm, Restylane) – trateaza ridurile si depresiunile de la nivelul fetei, santurile nazogeniene, mentoniere, pometii, ridurile de incruntare si din jurul gurii, cearcanele, buzele reduse ca volum.
  • Toxina botulinica (Dysport, Vistabel) – trateaza ridurile din treimea superioara a fetei (de incruntare, de pe frunte, de la coltul ochilor – „laba de gasca”), benzile gatului (platisma) si atenueaza anumite cicatrice.
  • Jalupro – tratament injectabil care combina aminoacizi si acid hialuronic (impreuna cu substante buvabile si creme din aceeasi gama) – hidrateaza pielea, imbunatateste aspectul ridat, imbatranit si deshidratat al pielii de la nivelul fetei (santuri nazogeniene, mentoniere, riduri de pe fata, ridurile din jurul gurii, ridurile pleopelor inferiore), gatului, decolteului; hidrateaza si creste fermitatea pielii mainilor; amelioreaza aspectul vergeturilor.