Lipoliza Laser Coapse

Un corp tonifiat și bine proporționat este de regulă asociat cu un stil de viață sănătos. Dar în ciuda eforturilor de a avea o viață activă și o nutriție adecvată, uneori este imposibil să ajungi să slăbești acolo unde ai nevoie. Există anumiți factori ereditari și conformații moștenite, în care toată grăsimea se depune cu generozitate pe coapse, pe fese, pe picioare.

Coapsele pot avea un contur disproporționat comparativ cu șoldurile și fesele. Înaintarea în vârstă, sarcina, fluctuațiile în greutate, dar și predispoziția genetică vor contribui la slaba elasticitate a țesuturilor și pot determina aspectul de falduri sau neregularități de contur la nivelul coapselor.

Dacă mișcarea nu te-a ajutat să obții acel aspect mai tonifiat și mai bine proporționat pe care ți-l dorești, lipoliza laser pentru coapse poate fi exact soluția pe care o căutai.

Această procedură remodelează aspectul coapselor prin îndepărtarea depozitelor de grăsime inestetice și a pielii lăsate, lipsite de elasticitate. O astfel de schimbare îți va îmbunătăți considerabil imaginea corporală și îți va oferi o siluetă mai suplă, frumos conturată.

De ce să alegi lipoliza laser pentru coapse la ProEstetica?

 • Peste 25 de ani de experiență continuă în chirurgie plastică estetică
 • Procedură minim invazivă, metodă blândă, atraumatică
 • Recuperare rapidă, fără cicatrici
 • Lipoliza stimulează producția de colagen
 • Elimină depozitele de grăsime inestetice
 • Reduce semnificativ circumferința coapselor
 • Aspect mai suplu la nivel general
 • Coapse reconturate și ferme
 • Reduce aspectul celulitei
 • Fără piele flască sau exces de piele post-intervenție
 • Nu necesită internare
Programează-te aici

Ce este Lipoliza laser?

Lipoliza laser este o metodă minim invazivă care reduce grăsimea localizată și masa de grăsime din organism fără durere sau perioadă lungă de recuperare. Această intrevenție vine în ajutorul liposucției/lipoaspirației clasice, recomandată pentru a obține o piele mai întinsă, mai fermă și o subțiere a stratului de grăsime din zona coapselor.

Spre deosebire de lipoliza clasică care doar lichefiază grăsimile, lipoliza laser asigură distrugerea instantanee a celulelor grase. O dată distruse, acestea nu se vor mai reface niciodată.

Lipoliza laser utilizează puterea și precizia laserului pentru a topi grăsimea în exces și a o evacua astfel mai ușor, în același timp protejând țesuturile înconjurătoare. În plus, căldura generată în procedurii stimulează producția de colagen și contribuie astfel la un tonus îmbunătățit al pielii din zona coapselor.

Cine este candidatul ideal pentru Lipoliza laser?

Candidatul ideal este o persoană cu o stare generală bună de sănătate fizică și psihică, care se află în limite normale de greutate (raportat la sex, vârstă și înălțime), dar care are depozite inestetice de grăsime în zona coapselor ce nu dispar cu dietă și exerciții fizice. În general femeile sunt cele mai bune candidate pentru tonifierea și subțierea coapselor cu ajutorul lipolizei laser, dar mai ales femeile care au membrele inferioare mai groase decât ți-ar dori.

Lipoliza laser este potrivită pentru TINE dacă:

✅ Vrei să îți îmbunătățești conturul coapselor

✅ Vrei ca pielea să își redobândească aspectul tânăr

✅ Vrei rezultate de lungă durată

✅ Îți dorești o recuperare ușoară și mai rapidă

Contraindicațiile includ: afecțiunile cutanate locale, patologie generală netratată, sarcina și alăptarea, diabetul zaharat netratat sau tendința cunoscută pentru formarea de cicatrici cheloide.

Ce zone pot fi tratate cu ajutorul lipolizei laser?

Zona interioară a coapselor - pentru cei care doresc să scape de aspectul inestetic al grăsimii din zona interioară a coapselor, în cazul cărora pielea se atinge atunci când merg sau stau în picioare, provocând iritații și roșeață.

Zona exterioară a coapselor - Aceasta este o zonă comună cu probleme mai ales pentru femeile cu o constituție fizică de tip ginoidă (formă de pară). Lipoliza laser ajută la eliminarea aspectul de "aripioare" de pe coapse și poate îmbunătăți substanțial curbura naturală a feselor.

Cum se realizează lipoliza laser a coapselor?

În primul rând, se administrează un anestezic local la nivelul zonei tratate pentru ca pacientul să nu simtă nici un fel de disconfort. Se folosește o fibră laser de mici dimensiuni (de aproximativ 1 mm), care se introduce în țesutul subcutanat, bogat în celule grase. Laserul descompune țesutul gras prin energia termică (căldură) și mișcarea mecanică, transformând celulele grase într-o emulsie uleioasă care poate fi aspirată cu ușurință. Practic, nu există cusături, ci doar puncte foarte mici de incizie care se vindecă rapid în câteva zile.

Tratamentul durează aproximativ 1-2 ore, în funcție de cât de multă grăsime trebuie eliminată. Având în vedere trauma minimă implicată în tratament, recuperarea este mult mai rapidă decât în cazul alternativelor tradiționale și nu necesită internare.

Postoperator

 • Se poartă un pansament special timp de o săptămână, dacă zona prezintă edem (este umflată).
 • Se administrează o medicație specifică, prescrisă de către medic.
 • Se masează ușor zona cu un gel sau o cremă recomandată de medic, timp de o lună.
 • Se schimbă pansamentul prima zi după intervenție, apoi la nevoie.
 • Trebuie evitată expunerea la soare timp de o lună după intervenție.
 • Pentru evitarea apariției reacțiilor adverse, este necesar ca pacientul să se prezinte la medicul chirurg la control la 7, 14 și 30 de zile post-intervenție.

Când se observă primele rezultate și cât durează efectele după lipoliza laser?

Majoritatea pacienților observă retracția pielii și corecția de contur începând cu 4-7 zile după intervenție. Cu toate acestea, la fel ca în cazul oricărei alte intervenții subcutante, zona tratată se va umfla temporar, postoperator. După ce edemul se va retrage, rezultatele finale vor fi vizibile complet. În general, edemul durează maxim 30-60 de zile.

Rezultatele liposucției laser sunt de lungă durată, însă pentru a le menține în timp, este necesar să adopți un stil de viață sănătos și să eviți fluctuațiile mari de greutate.

Când ai nevoie să îți tonifiezi și să îți remodelezi armonios coapsele, cu ajutorul unei metode blânde, care îți permite o recuperare rapidă și rezultate pe care să le iubești, vino la ProEstetica!

Programează-te aici