Mărirea buzelor cu acid hialuronic

De ce să alegi intervenția de reducerea a sânilor la clinica ProEstetica?

Buzele pline și voluptoase au fost asociate dintotdeauna cu tinerețea și frumusețea în majoritatea culturilor, fiind considerate și în prezent un simbol al vitalității și al senzualității. Așadar, buzele armonios conturate, pline de volum, sunt un standard de frumusețe. Iată de ce tratamentele de mărire a buzelor sunt printre cele mai solicitate proceduri estetice.

Multe persoane sunt deranjate, chiar complexate de aspectul buzelor în raport cu proporțiile feței. Mai mult decât atât, odată cu înaintarea în vârstă, volumul natural al buzelor se pierde și acesta poate fi stopat doar prin injectarea de acid hialuronic, care poate reda ceea ce timpul a furat.

Mărimea şi forma buzelor depind, în primul rând, de moștenirea genetică a fiecăruia. Un alt factor ce influențează aspectul buzelor este procesul de îmbătrânire. O dată cu înaintarea în vârstă, buzele se subțiază, își pierd din volum și colțurile gurii au tendința de a se lăsa în jos.

Indiferent de situație, lipsa de volum a buzelor poate fi corectată la clinica ProEstetica prin procedura de mărire a buzelor cu ajutorul substanțelor injectabile pe bază de acid hialuronic.

De ce să alegi o intervenție de mărire a buzelor cu acid hialuronic la ProEstetica?

 • Doar rezultate naturale, armonioase, fără urme vizibile de intervenție
 • Fără exagerări sau buze disproporționate în raport cu celelalte trăsături ale feței
 • Buze mai pline, mai senzuale
 • Îmbunătățirea texturii buzelor afectate de fumat
 • Reconturarea arcului lui Cupidon
 • Peste 25 de ani de experiență neîntreruptă în domeniul chirurgiei plastice și estetice
 • Clinica ProEstetica este locul unde s-au realizat primele injectări cu acid hialuronic din România
 • Folosim doar fillere dermice cu acid hialuronic din sursă sigură, cu certificate de trasabilitate, perfect conforme cu cele mai înalte standarde de siguranță.

Ce este acidul hialuronic?

Acidul hialuronic este o substanță pe care corpul o produce în mod natural pentru a menține pielea și țesutul conjunctiv hidratate. Un singur gram de acid hialuronic poate susține aproximativ 6 litri de apă, ceea ce îl face perfect pentru utilizarea sa ca implant, ca umplutură (filler) dermică.

Acidul hialuronic este disponibil sub o varietate de nume de marcă, de la Restylane® la Juvederm®, Captique®, Hylaform® și lista poate continua.

Pe lângă faptul că oferă volum în zonele unde există un deficit, acidul hialuronic este utilizat și pentru umplerea ridurilor și a șanțurilor cutanate, hidratând intens zona injectată și stimulând producția de colagen.

Îmi voi îmbunătăți aspectul prin procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic?

Prin procedura de mărire a buzelor cu ajutorul injecțiilor cu acid hialuronic vei obține un plus de volum, echilibru și senzualitate. Astfel că, te vei bucura de mai multă feminitate și, prin urmare, de mai multă încredere în tine.

Înainte de a alege această procedură, orice pacient ar trebui să știe că unul dintre cele mai importante aspecte este măiestria, tehnica și experiența medicului chirurg plastician care realizează intervenția. Doar medicii chirurgi plasticieni ar trebui să realizeze aceste proceduri de mărire a buzelor, deoarece doar aceștia au expertiza necesară pentru a schimba trăsăturile feței.

În al doilea rând, o intervenție reușită de mărire a buzelor nu implică exagerări și nu trebuie să vulgarizeze trăsăturile feței. Rolul medicului este de a consilia pacientul, de stabili împreună cu acesta un rezultat care să nu afecteze în mod negativ echilibrul și armonia feței.

Candidatul ideal pentru procedura de augumentare a buzelor cu acid hialuronic este nemulțumit de aspectul buzelor sale, își dorește volum și contur și are o stare de sănătate bună.

Această procedură nu este recomandată:

 • femeilor gravide sau care alăptează
 • persoanelor cu istoric medical de boli autoimune
 • persoanelor cu afecțiuni nevindecate ale pielii (herpes, acnee, rozacee)
 • persoanelor care poartă aparat dentar și care vor renunța la acesta mai devreme de 6 luni de zile.

Cum se efectuează procedura de mărire a buzelor la ProEstetica?

Pentru început, în cadrul unui consult inițial cu medicul chirurg plastician, îți vor fi prezentate cele mai bune opțiuni în funcție de preferințe, dar și de geometria facială, astfel încât rezultatul să fie unul armonios. De asemenea, echipa medicală îți va explica detaliile procedurii, rezultatele care se pot obține și va fi analizat și istoricul tău medical. De asemenea, ți se va răspunde la orice întrebare legată de procedură.

Pentru că suntem atenți la confortul pacienților noștri, la clinica ProEstetica folosim tehnici speciale, dar și ace extrem de fine, care permit introducerea acidul hialuronic folosind un număr foarte mic de puncte de penetrare cutanată, oferind astfel confort, siguranță și randament sporit.

În funcție de problema tratată, injecția va fi plasată în buze, pe linia buzelor, sau chiar deasupra buzei și probabil în mai multe zone pentru a asigura simetria. În timpul injectării, medicul va monitoriza cantitatea de acid pe care o introduce în buze, va evalua constant forma și dimensiunea buzelor și va masa ușor zona injectată pentru a se asigura că rezultatele sunt cele dorite. Procedura în sine durează aproximativ 15-20 de minute.

Ce se întâmplă după intervenția de mărire a buzelor cu acid hialuronic?

Imediat după injectare, buzele sunt inflamate. Dacă va exista un edem în primele câteva zile, forma buzelor va începe să se definitiveze, acidul hialuronic dobândind o consistență asemănătoare cu textura naturală a buzelor. Timp de o săptămână, trebuie evitate efortul fizic intens, sauna și expunerea la soare.

Rezultatele sunt vizibile imediat după injectare. De obicei, pentru a observa rezultatul final, este recomandat să aștepți ca posibilele umflături să dispară complet.

Întrucât acidul hialuronic este o substanță resorbabilă, iar rapiditatea cu care organismul o resoarbe este individuală și diferă de la persoană la persoană, o estimare rezonabilă a remanenței pentru rezultatele obținute după injectarea acidului hialuronic este de aproximativ 4-6 luni, în funcție de cantitatea injectată și de tipul de acid hialuronic injectat, dar și de caracteristicile individuale. Pentru păstrarea rezultatelor cât mai mult timp, este recomandată hidratarea corespunzătoare, prin consumul zilnic a cel puțin 2 litri de apă.

Dacă tratamentul se repetă, este posibil un efect de cumulare (de fiecare dată „rămâne” un mic volum și, în cele din urmă, buzele devin mai mari).

Dacă îți dorești rezultate care să se păstreze mai bine în timp, poți oricând alege să îți faci o intervenție de mărire a buzelor cu grăsime proprie, cunoscută și sub denumirea de lipofilling buze.

Când îți dorești buze mai pline, un contur mai armonios al acestora sau pur și simplu, vrei să redai volumul pierdut al buzelor tale, te așteptăm cu drag la clinica ProEstetica!