Chirurgia estetica a organelor genitale feminine

Himenoplastia este o interventie simpla, nedureroasa, prin care se reface himenul. Nu necesita internare, iar timpul de vindecare este de 2-3 zile. Se poate opera cu anestezie locala.

Nimfoplastia, sau labioplastia, este interventia chirurgicala prin care se modifica estetic, forma labiilor mari si/sau mici. Se poate opera cu anestezie locala sau anestezie generala. Procedura nu este dureroasa si nu necesita internare. Vindecarea dureaza 5-7 zile.

Circumcizia este interventia chirurgicala prin care se indeparteaza preputul. Procedura nu este dureroasa si nu necesita internare. Se poate opera cu anestezie locala.Vindecarea se produce in 7-9 zile.

Vaginoplastia este interventia chirurgicala prin care se reface forma vaginului. De obicei modificarea formei vizeaza diametrul vaginului, de multe ori modificat (largit) in urma unei nasteri dificile. Se poate opera cu anestezie locala. Procedura nu este dureroasa si nu necesita internare. Vindecarea are o durata de 15-21 zile.

Penoplastia este interventia chirurgicala prin care se mareste penisul. Marirea poate viza lungimea, diametrul sau ambele. Durerile sunt minime; interventia nu necesita internare. Se poate opera cu anestezie locala. Vindecarea dureaza 15-21 zile.

Circumcizia se practica fie la cerere din considerente personale fie in cazul pacientilor cu fimoza. Se poate face si sub anestezie locala si nu necesita internare.

Aprecierea gradului de durere s-a realizat cu ajutorul pacientilor clinicii ProEstetica, folosindu-se tehnici selectate de specialistii nostri care combat durerea. Se refera strict la clinica ProEstetica.