Chirurgia feței

La ProEstetica, ai la dispoziție o gamă largă de proceduri de chirurgie facială care te pot ajuta să corectezi nevoile funcționale și estetice ale feței, sub îndrumarea unei echipe de chirurgi plasticieni de excepție.

Indiferent de partea corpului pe care dorești să o îmbunătățești, dar mai ales la nivelul feței, experiența, tehnica și abilitățile medicului chirurg plastician sunt primordiale. La ProEstetica te bucuri de peste 25 de ani de proceduri și tehnici sigure, cât mai puțin invazive, standarde extrem de ridicate, protocoale de tratament de ultimă generație, care reduc riscul de complicații sau de probleme post-operatorii și asigură rezultate excelente, pe termen lung

În plus, toate intervențiile efectuate de către echipa de medici chirurgi plasticieni ai clinicii ProEstetica arată mai mult decât bine, deoarece păstrăm întotdeauna proporțiile și naturalețea pentru a armoniza aspectul chipului tău. Te vei simți mai bine în propria piele, vei avea mai multă încredere în tine și vei scăpa de complexele care te macină și care nu te lasă să te bucuri pe deplin de viață.

La ProEstetica, poți beneficia de rinoplastie, otoplaste, blefaroplastie, lifting facial prin metoda unică inventată de către dr Dana Mihaela Jianu, AdipoLASER PRP ReJuvenation, dar și de mărirea buzelor cu grăsime proprie, liftingul sprâncenelor sau al gâtului.