Chirurgie generala

Fiind prima clinică privată de chirurgie generală și plastică din România, la ProEstetica s-au realizat multe premiere medicale românești:

  • 🥇primul tratament cu laser endovenos pentru varice,
  • 🥇primele operații de hernie cu plasă fără internare,
  • 🥇primele scleroterapii ecoghidate.

În urma celor peste 25 de ani de activitate neîntreruptă, ne-au trecut pragul mii de pacienți, cărora le-am redat sănătatea. Mai mult decât atât, echipa de chirurgi ProEstetica a fost mereu conștientă de faptul că, de multe ori, anumite metode de chirurgie generală lasă urme deloc prietenoase pe corpul uman.

Pornind de la acest fapt, specialiștii în chirurgie generală de la ProEstetica au ales metode moderne, care pot rezolva anumite afecțiuni fără să perturbe major armonia și echilibrul trupului. De aceea, au fost selectate tehnici minim invazive, care se pot realiza în tratament ambulator, care fac posibilă recuperarea rapidă, permițând reintegrarea socială și profesională în foarte scurt timp. Din respect pentru frumusețea naturală a oricărui trup uman, la ProEstetica sunt folosite doar metode de chirurgie care lasă urme și cicatrice minime la nivelul pielii.

Clinica de chirurgie generala ProEstetica are medici chirurgi specializați în tratamente minim invazive pentru vase sparte si varice, pentru hemoroizi și fisuri anale, pentru eventrații și hernii abdominale, pentru diastazis de drepti abdominali.

Tot la ProEstetica poți beneficia de intervenții cu laser pentru tumori cutanate, venule și varice, hemangioame, hemoroizi etc. Medicii chirurgi specializati în laparoscopie efectuează și colecistectomii, apendicectomii, intervenții în sfera ginecologică, hernii si eventrații etc.

La toate acestea se adaugă condițiile de maximă siguranță și confortul interior al pacientului: starea de bine este esențială pentru refacere, iar încrederea acordată personalului medical stă la baza acesteia.

Repere din cariera Dr. Ștefan Adrian Jianu

  • Medic specialist chirurgie generală din 1993 • Medic primar chirurgie generală din 1998 Competență în chirurgia laparoscopică
  • Doctor în Științe Medicale (2001)
  • MBA al Universității Economice din Viena
  • Membru al: Federației Internaționale a Chirurgiei Obezității, Societății Europene de Chirurgie, Societății Europene “EUROTRANSPLANT”, Societății Elvețiene de Cercetare in Chirurgie, Societății Franceze de Flebologie, Societății Europene de Hernie, Colegiului American de Flebologie, Societății Europene de Chirurgie Endoscopică, Asociației Internaționale a Chirurgilor și Gastroenterologilor
  • Membru fondator al Societății Române de Hernie
  • Formator în domeniul flebologiei

Stagii de perfecționare în chirurgie laparoscopică:

Elveția (1994), Spitalul Universitar Zurich; Germania, Hamburg (1994), Centrul Ethicon; Franța, Strasbourg (1995, 1997) tehnici avansate de chirurgie laparoscopică; Danemarca, Copenhaga – Terapia varicelor cu laser endovenos (2004); Germania (1996), Clinica Flebologie Saarbrucken – flebologie; Elveția (1998), Spitalul Universitar din Zurich – chirurgia transplantului de organe; Germania, Frankfurt (2001), flebologie – tehnici moderne; Austria, Insbruck, (2005), curs chirurgie robotică; Spania (2009) utilizarea laserului fracțional CO2 în medicină.