Chirurgie plastică regenerativă prin sistemul BRAVA

Marire de sani si reconstructia mamara dupa mastectomie prin injectarea propriul tesut adipos – sistemul BRAVA

Este o procedura revolutionara de marire de sani fara implante siliconice, prin purtarea unui dispozitiv special, care permite marirea sanilor prin injectarea propriului tesut adipos. Principiul nu este nou in chirurgia plastica, ci doar tehnica de realizare a acestei augmentari mamare.

Intreaga procedura implica purtarea unui expander extern (Sistemul BRAVA), urmata apoi de injectarea propriului tesut adipos, recoltat din zonele de unde este excedentar (coapse , solduri, genunchi).

METODA CONSTA IN EXPANDAREA TISULARA EXTERNA (marirea sanilor) CU SISTEMUL BRAVA, URMATA DE TRANSPLANT DE TESUT ADIPOS PROPRIU

Pacientele vor beneficia atat de o marire de sani, cat si de o remodelare corporala.

In cazul maririi sanilor cu o cupa este nevoie de purtarea sistemului minim 10 ore/zi , 4 saptamani inainte si minim 2 saptamani dupa transplantul tesutului adipos (lipofilling).

Procedura este aplicabila si persoanelor ce au suferit mastectomii, necesitand mai multe sesiuni, in functie de particularitatile cazurilor.

Sistemul BRAVA, in esenta un sutien medical ce creeaza o forta de aspiratie de intensitate mica, este instalat in imaginea din dreapta, ilustrind modul de actiune

AVANTAJELE METODEI BRAVA

Sigura, durabila, eficienta

Chirurgie fara bisturiu, singurul instrument este un ac de seringa, nu se utilizeaza implante siliconice si nu ramin alte cicatrice.

Optim pentru pacient – minim invaziv, riscuri scazute, recuperare rapida, sani fermi naturali, lipoaspiratie concomitenta, silueta mai supla, costuri comparabile cu alte metode, satisfactia pacientelor.

Exista inconveniente?

Acomodarea cu sistemul BRAVA, acesta trebuie purtat o perioada de timp

Istoric oncologic incarcat in familie

Nivel de complianta scazut in intelegerea in aplicarea metodei

Contraindicat fumatorilor si pacientelor in tratament cu Herceptin