Despre noi

O echipa de profesionisti centrata pe sanatatea pacientilor.

Înființată în anul 1994 în București de către Dr. Dana Mihaela Jianu și Dr. Ștefan Adrian Jianu, clinica medicală ProEstetica a pornit la drum cu acest crez: de frumusețea umană se ocupă nu doar scriitorii și pictorii, sau din altă perspectivă specialiștii în make-up și design vestimentar, ci și medicina. Mai mult, știința frumuseții, cea care se îngrijește deopotrivă de sănătate, de starea de bine interioară și exterioară, este cea care susține și face posibile toate celelalte forme ale frumosului uman.

Ce se întâmpla pe vremea când nu existau specializări medicale dedicate frumuseții, veți întreba. Cu mai puțin de un secol în urmă, bătrânețea începea la 40 de ani, iar femeia peste 30 era considerată trecută, ofilită. O frumusețe apusă.

Ce se întâmpla pe vremea când nu existau specializări medicale dedicate frumuseții, veți întreba. Cu mai puțin de un secol în urmă, bătrânețea începea la 40 de ani, iar femeia peste 30 era considerată trecută, ofilită. O frumusețe apusă.

Astăzi, tot mai multe femei se decid să devină mame în preajma vârstei de 40 de ani, iar bătrânețea își intră în drepturi undeva în jurul vârstei de 70. Acest lucru a fost posibil tocmai dezvoltării spectaculoase a medicinei, care a redefinit granițele tinereții și a dat un nou sens frumuseții umane. Tinerețea fără bătrânețe nu mai ține azi doar de basm.

Din respect pentru sănătatea pacienților și pentru miracolul unic al vieții acestora, Dr. Dana Mihaela Jianu și Dr. Ștefan Adrian Jianu, fondatorii ProEstetica, s-au orientat de la bun început către metode de chirurgie minim invazive și o abordare caldă, personalizată a relației pacient-medic.

Folosirea laparoscopiei în chirurgia generală, a laserului în chirurgia varicelor, în chirurgia plastică-estetică, dermatologie, precum și a microinciziilor estetice au venit să acopere o nevoie reală a pacienților, mereu de actualitate.

Premiere medicale la ProEstetica

De la înființare și până acum, la ProEstetica s-au realizat multe premiere medicale românești:

🥇 Primul implant mamar siliconic;

🥇 Primul tratament cu laser endovenos pentru varice;

🥇 Primele operații de hernie fără internare;

🥇 Primele injectări de toxină botulinică pentru riduri și cu acid hialuronic;

🥇 Primele reconstrucții mamare cu țesut adipos;

🥇 Primele augmentări mamare prin areolă (transareolar);

🥇 Primele scleroterapii ecoghidate;

🥇 Primele proceduri de regenerare tisulară simultană AdipoLASER PRP ReJuvenation (tehnică originală Dr. Dana Mihaela Jianu).

ProEstetica este unitate de cercetare în medicina și chirurgia regenerativă din cadrul Platformei Academiei de Științe Medicale.

În cei peste 25 de ani de existență, clinica ProEstetica a rezistat și s-a dezvoltat datorită misiunii și a valorilor nestrămutate privind frumusețea și sănătatea.

Doctorii Dana Mihaela și Ștefan Adrian Jianu și-au definit ProEstetica: misiune, valori, scop și principii fundamentale.

MISIUNEA ProEstetica este de a asigura servicii medicale și chirurgicale de înaltă calitate si profesionalism, într-o atmosferă destinsă, plină de căldură și solicitudine, de a promova și dezvolta un demers medical bazat pe informarea completă și onestă a pacientului, pe încredere reciprocă, rațiune și asumare de ambele părți, de a face oamenii bine atunci cand ne solicită ajutorul, pe toate căile: îndrumări și tratamente medicale, tratamente chirurgicale, sfaturi comportamentale, dietă, kinetoterapie, psihoterapie, wellness și multe altele.

VALORILE prioritare doctorilor Jianu și ale echipei medicale ProEstetica sunt 1. oamenii (muncim pentru oameni și împreună cu oameni), apoi 2.știința și arta noastra chirurgicală, cu tehnici și procedee specifice selectate cu grijă, de ultimă generație, însă complet sigure, astfel încât pacienții noștri să beneficieze de tot ce este mai bun.

SCOPUL este să identificăm, să alegem și să dezvoltăm cea mai buna echipă de profesioniști, recunoscuți în domeniu și tratamentele cele mai eficiente, lipsite de riscuri – ceea ce conduce la recunoașterea constantă a valorii profesionale a echipei clinicii, care are o experiență consolidată de peste 25 de ani și validată de mii de pacienți mulțumiți.

Principiile fundamentale sunt:

  • *Onestitatea
  • *Integritatea
  • *Responsabilitatea

Sloganul ProEstetica, FRUMUSEȚE prin SĂNĂTATE subliniază preocuparea doctorilor Dana Mihaela și Ștefan Adrian Jianu pentru frumusețe și sănătate, noțiuni ce se condiționează reciproc, și se includ în viziunea noastră, deoarece FRUMUSEȚEA nu este altceva decât STRĂLUCIREA ȘI SEMNUL SĂNĂTĂȚII.

Clinica ProEstetica are un nou partener profesional în Clinica Zetta, la sediul căreia se desfășoară consultații și intervenții chirurgicale, împreună cu echipă medicală, de aici caracterizată, prin nivelul înalt de competență și colegialitate

La ProEstetica, în proiectul tău de suflet, te vom ajuta să îți descoperi, să redefinești și să îți rafinezi propria strălucire!

PROGRAMEAZĂ-TE AICI!

25+

Ani de experienta

10000+

Pacienti

15000+

operatii si proceduri

14

Premii castigate