De ce ProEstetica?

O echipa de profesionisti centrata pe sanatatea pacientilor.

Oricum s-ar defini frumusețea și sănătatea, acestea sunt imposibil de separat. Unii spun că frumusețea vine din lumina interioară, nu din trăsăturile exterioare. Frumusețea interioară se reflectă asupra chipului și a trăsăturilor. Oamenii luminoși sunt oameni frumoși, indiferent de vârstă, statură, culoarea părului sau a ochilor. Alții consideră că frumusețea se află în ochii celui care privește. Indiferent dacă este privită prin ochii unui pictor, poet, make-up artist sau medic, sănătatea este o condiție indiscutabilă a acesteia.

Frumusețea fără sănătate nu e posibilă, așa cum florile au nevoie de un sol roditor pentru a crește. Dar pentru a menține frumusețea unei grădini, e nevoie de un grădinar priceput, care să știe să pregătească solul, să adauge îngrășământul, să elimine frunzele uscate fără să le afecteze pe cele sănătoase și, mai ales, să ude la momentul potrivit și în cantitatea adecvată. Fiecare plantă are nevoie de îngrijire dedicată: ceea ce îi face bine trandafirului nu i se potrivește și lalelei.

La fel se întâmplă și în cazul frumuseții umane, deși aici lucrurile sunt ceva mai complexe: fiecare chip este unic, la fel cum fiecare om este unic. Iar pentru a oferi soluția potrivită fiecăruia, e nevoie nu doar de talent și dedicare, ci în primul rând de știință. De știința frumuseții.

La ProEstetica, de peste 25 de ani ne folosim de știința frumuseții pentru a înfumuseța, menține și corecta doar ceea ce este necesar, în mod responsabil, cu profesionalism, integritate și un respect deosebit față de fiecare pacient în parte.

⚜️ Frumusețea ca strălucire a sănătății

Atunci când ești sculptor și ai în față un bloc de marmură pe care îl cioplești cu dalta și-l șlefuiești îndelung până ajungi la forma perfectă a lui David sau Moise, probabil că e natural să gândești că: elimini surplusul și obții frumusețea. Atunci când ești medic specializat în chirurgie plastică și estetică, lucrurile stau puțin altfel.

Frumusețea nu se obține doar eliminând un surplus, ci și adăugând ceva ce lipsește sau există într-un mod mai puțin fericit, corectând o malformație congenitală, atenuând consecințele unui accident sau ale unei alte intervenții chirurgicale. În plus, în fața medicului chirug se află nu un bloc de marmură, ci o făptură vie, irepetabilă, cu o configurație unică de emoții, care așteaptă să îi fie redate încredere în sine și sănătatea.

Majoritatea metodelor de chirurgie plastică și estetică utilizate de ProEstetica sunt minim invazive. Dr. Dana Mihaela Jianu consideră că principala grijă a unui medic de această specialitate trebuie să fie respectul față de pacient și față de trăsăturile unice ale acestuia.

Într-un moment în care media promovează de prea multe ori modele de frumusețe executate ”la ștanță” sau vulgare, pacientul are nevoie să știe că nu tot ce își dorește i se potrivește și că orice exces poate deforma pe viață frumusețea naturală a chipului. Iar cel care are responsabilitatea de a consilia pacientul este medicul specialist.

⚜️ ProEstetica Regeneration

Sănătatea este cea mai importantă, ea este o stare care ține și de relația pe care o avem cu noi înșine, iar un tonus mental și o imagine pozitivă despre sine contribuie în mod semnificativ la sănătatea organismului pe termen lung.

Nu lăsa nesiguranța de sine să te macine! Investește în tine, păstrează-ți și îmbunătățește-ți sănătatea prin eliberarea de complexele generate de diferitele neajunsuri estetice ale corpului și feței.

La ProEstetica Regeneration vei beneficia :

  • de expertiza unei echipe care și-a dedicat întreaga existență și carieră frumuseții și sănătății și care a realizat multe premiere medicale românești;
  • de aparatură și tratamente moderne, adaptate nevoilor tale, realizate cu profesionalism și integritate;
  • de cele mai avansate tehnologii chirurgicale regenerative, fără bisturiu, bazate pe laser și celulele proprii ale organismului;
  • de condiții de maximă siguranță, de grija neîntreruptă pentru starea ta de bine în timpul consultațiilor și intervențiilor, dar și după realizarea acestora. ProEstetica funcționează respectând măsurile de prevenție a răspândirii Covid 19;
  • de transformări în mult mai bine, care îți asigură un aspect elegant, rafinat, sofisticat și care îți vor respecta frumusețea naturală;
  • de o experiență minunată, deoarece vei fi tratat cu discreție și considerație;
  • de o informare corectă, fără promisiuni false;
  • de urmărire medicală asigurată pe viață pentru intervențiile chirurgicale efectuate

ProEstetica Regeneration, proiectul tău de suflet!

PROGRAMEAZĂ-TE AICI!