Chirurgia siluetei

Lipoaspiratia (liposuctia) elimina excesul de grasime si se realizeaza in urmatoarele zone ale corpului:

  • Solduri
  • Coapse: extern (aripioare), Intern, Anterior
  • Genunchi
  • Gambe (inclusiv glezne)
  • Fese si regiunea sacrala
  • Abdomen (abdominoplastia)
  • Talie
  • Torace posterior lateral
  • Sani si preaxilar
  • Brate

Abdominoplastia este interventia chirurgicala prin care se indeparteaza “sortul abdominal”, format din grasime si/sau piele flasca. Interventia este facilitata de o cura anterioara de slabire reusita. Abdominoplastia necesita o zi sau 2 de internare, durerile sunt minime. Abdominoplastia se poate asocia cu operatia de intarire a muschilor abdominali sau rezolvarea unor hernii (de ex. ombilicale).

Omfaloplastia este interventia chirurgicala de corectare a formei ombilicului. Procedura nu este dureroasa si nu necesita internare. Se poate opera cu anestezie locala.

Brahioplastia este interventia chirurgicala prin care se modifica forma bratelor. De obicei este vorba de o subtiere a bratelor prin indepartarea excesului de piele ramas in urma unei cure se slabire. Se poate realiza chirurgical (cu incizie) sau prin lipoliza LASER ( fara incizie). Procedura nu este dureroasa si necesita internare o zi.

Lipoaspiratia este interventia chirurgicala prin care se elimina prin aspiratie depozitele adipoase corporale localizate. Procedura necesita o zi de internare, durerile sunt moderate/ minime. Convalescenta 4-5 zile. Se poate asocia cu lipoliza LASER pentru intarirea tonusului tegumentelor flasce. Contribuie si la combaterea aspectului de coaja de portocala (celulita).

Lipoaspiratie solduri, aripioare.

Lipofillingul este interventia chirurgicala prin care se adauga, prin injectare, tesut grasos propriu in zonele ce prezinta un deficit vizibil si inestetic si pentru reintinerire. Procedura nu este dureroasa si nu necesita internare. Se poate opera cu anestezie locala sau generala.

Liposculptura este interventia chirurgicala prin care se imbina lipoaspiratia cu lipofillingul pentru a obtine in final o forma estetica cat mai armonioasa. Procedura este ambulatorie (nu necesita internare). Convalescenta dureaza 4-5 zile, durerile sunt minime.

Lipoliza laser este interventia chirurgicala minim invaziva adresata pielii flasce de la nivelul fetei, gatului, bratelor, abdomenului si coapselor prin care se urmareste efectul de tonifiere si netezire a acestora. Procedura nu necesita internare, durerile sunt minime. Efectele incep sa se instaleze dupa 1 saptamana. Rezultatul definitiv se obtine la doua luni de la interventie.